En mere bæredygtig produktion

PRODUKTION

For ORGANIC STATEMENT er det uhyre vigtigt, at arbejdsvilkår hos producenten er i orden. I processen med at finde den rigtige producent, var det essentielt for os, at denne skulle være placeret landfast med Europa, for nemmere tilgængelighed, kortere transport og at medarbejderne har gode arbejdsforhold. Det lykkedes at finde en virkelig dygtig producent i Tyrkiet, med gode forhold og forståelse for vigtigheden af en mere bæredygtig produktion. Vores producent er GOTS certificeret og forpligter sig derfor til at leve op til EU's lovgivning om retfærdig og etisk arbejdskraft. Derudover er alle vores tekstiler Oeko-Tex®100 certificerede og indeholder hverken allergi- eller kræftfremkaldende farvestoffer.

BÆREDYGTIGE tekstiler

ØKOLOGISK BOMULD

Hos ORGANIC STATEMENT ønsker vi at at mindske vores klimaaftryk mest muligt. Derfor er alt vores undertøj lavet i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Det vil sige at der ikke er brugt pesticider i dyrkningen på bomuldsplantagerne. Økologisk bomuld kan dyrkes ved hjælp af naturligt regnvand, der kræves ingen skadelige kemikalier i processen. Ved at bruge økologisk bomuld minimerer vi brugen af ​​pesticider og udledning af drivhusgasser med op til 94%. Dét gør en forskel!

Vores undertøj består primært af jerseystof, som er både blødt, elastisk og langtidsholdbart. Du vil derfor opleve en god komfort og en lang holdbarhed med vores undertøj.

EN MERE BÆREDYGTIG INDPAKNING

EMBALLAGE MED OMTANKE FOR MILJØET

Al indpakning er FSC certificerede materialer. Vi ønsker at bruge så lidt emballage som muligt, for at spare på naturens ressourcer - derfor er undertøjet kun omgivet af en paprem og indpakket i silkepapir. Derudover er forsendelsesposerne lavet af genbrugspapir.